Apr 19

TK-Pesu ja Projektiturva graffitien torjuntaan

Graffiti-ongelma?

Luvattomat graffitit ja töhryt ovat ikävä mutta yleinen ongelma, joka hoitamattomana antaa kiinteistöstä turvattoman ja levottoman vaikutelman. Ongelman ennaltaehkäisyssä esimerkiksi kameravalvonnalla on saatu hyviä tuloksia. Puuttumalla ongelmaan ajoissa – eli poistamalla luvattomat graffitit nopeasti – vältetään ongelman kasvaminen. Usein ensimmäinen pieni kuva tai teksti toimii testinä. Jos töhry saa olla rauhassa, antaa se “luvan” suuremmalle kuvalle. Graffitien poisto on myös hankalampaa, mitä kauemmin maalit saavat imeytyä esimerkiksi huokoiseen betoniin.

Töhryjen poisto tehokkaasti

TK-Pesu omaa vuosien kokemuksen graffitien poistamisesta ulko- ja sisäpinnoilta. Puhdistus tapahtuu asianmukaisilla kemikaaleilla ja työmenetelmillä puhdistettavasta pinnasta riippuen.

Yhteistyö TK-pesun kanssa antaa Projektiturvalle mahdollisuuden tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua kiinteistöiden ilkivallan torjunnassa aina ennaltaehkäisystä vahingon korjaamiseen asti. Ota yhteyttä myyntiimme niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

Graffitin poisto ennen ja jälkeen.

Lisätietoja aiheesta antavat:

Projektiturva Oy / Joni Lähteenaro 050 512 9968

TK-Pesu / Kaj Annonen 0400 372 197