Projektiturva

Huolehdimme työmaan rikosturvallisuudesta koko projektin ajan

Projektiturva tarjoaa käyttöösi luotettavaa osaamista vuosien kokemuksella turvallisuusalan eri toiminnoista. Kauttamme voit hankkia luotettavasti ja joustavasti alan parhaat ratkaisut – käytössämme on alan parhaat toimittajat sekä yhteistyökumppanit.

Projektiturva ei ole vartiointiliike, eikä sidoksissa mihinkään tiettyyn laitetoimittajaan, vartiointiliikkeeseen tai hälytyskeskukseen. Näin ollen voimme tarjota asiakkaillemme aina työmaakohtaisesti parhaan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon, jossa kulloinenkin tilanne ja tarve on ainoa määrittelevä tekijä.

Henkilöstömme koostuu vartioinnin-, turvatekniikan- ja rakennusalan ammattilaisista.

Taustatietoja

Ajatus ProjektiTurva Oy:stä sai alkunsa tilanteesta, jossa joukko vartiointi- ja rakennusalan osaajia miettivät ratkaisua etenkin työmaita piinaaviin varkauksiin. Koimme harmilliseksi tilanteen, jossa tehdyistä toimenpiteistä huolimatta murrot ja varkaudet tuntuivat olevan enemmän sääntö kuin poikkeus.

Työmaiden ”väliaikaisuus”, tiukat aikataulut ja alihankkijoiden suuri määrä luovat helposti puitteet, jossa pienet toimenpiteitä vaativat yksityiskohdat jäävät kiireellisempien asioiden jalkoihin. Toisaalta varkaudet ovat usein hyvin ajoitettuja ja suunniteltuja, kun tieto esimerkiksi työmaille saapuvista arvokkaista tavaratoimituksista leviää työmaan sisältä ulos. Varkauksien estämisessä tarvitaan aiempaa tarkempaa suunnittelua ja oikein ajoitettuja toimenpiteitä.

Tarjoamme asiakkaillemme turvallisuuden aktiivista ylläpitoa yhdessä ennakkoon laaditun suunnitelman mukaisesti. Suunnittelemme, toteutamme ja valvomme asiakkaan puolesta kaikki rikosturvallisuuteen liittyvät osa-alueet.

Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti Uusimaa, mutta esimerkiksi turvatekniikkaa toimitamme valtakunnallisesti. Ota yhteyttä, niin kerromme miten palvelemme sinun alueellasi!

Lue palveluistamme