Meille töihin

Etsimme koko ajan uusia työntekijöitä toimimaan osana työmaiden rikosturvallisuutta. Hakemukset voi toimittaa osoitteeseen info(a)projektiturva.fi. 

Tällä hetkellä haemme:

Työmaaisäntiä

Työmaaisännän toimenkuva voi olla hyvin moninainen pitäen sisällään erilaisia rakennustyömailla tehtäviä aputöitä. Tulet toimeen niin mopin kuin lumilapionkin kanssa ja työskentely iltaisin, öisin ja viikonloppuisin ei tuota sinulle ongelmaa. Olet myös tärkeä osa työmaan rikosturvallisuutta valvomalla työmaan toimintoja silloin, kun alue on muuten hiljainen ja tästä syystä edellytämme henkilöstöltämme suostumusta poliisin suorittamaan turvaselvitykseen. Työskentely työmaaisäntänä ei vaadi aiempaa työkokemusta, sillä reipas asenne, huolellisuus ja luotettavuus ovat asioita, joilla pääset mukavasti alkuun.

  • Mahdollisuus työskennellä iltaisin, öisin ja viikonloppuisin
  • Sopii myös opiskelijoille
  • Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, perehdytämme työhön
  • Työ pääsääntöisesti Uudellamaalla

Myyntivoimaa

Oletko myynnin ammattilainen ja haluat olla mukana luomassa täysin uudenlaista tapaa ratkaista asiakkaidemme rikosturvallisuuteen liittyviä ongelmia? Vai oletko kenties turvallisuus- tai rakennusalan osaaja ja kaipaat uusia haasteita? Projektiturva tulee kasvamaan seuraavien vuosien aikana turvallisuusalan suurimmaksi palveluiden tuottajaksi ja haemme joukkoomme reippaita ja mukavia myyntimiehiä sekä -naisia luomaan kanssamme tulevaa menestystarinaa sekä viihtyisää työpaikkaa.  Työnäsi on tarjota rikosturvallisuuteen liittyviä ratkaisuja rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. Turvatekniikka, projektinhallinta ja henkilöstönvuokraus kuuluvat oleellisina osina tarjoamiimme palveluihin ja myyntialueesi on pääsääntöisesti Uusimaa.